Aanbevelingen

De coaching door Wouter van Dongen wordt gemiddeld gewaardeerd met een rapportcijfer 8,7

Hieronder vind je enkele aanbevelingen van mensen die het traject van pijnontmaskerd.nl doorlopen hebben. Laat je hierdoor inspireren!

---

Merel, 38 jaar

Meer dan 10 jaar pijnklachten wisselend over het hele lichaam; de laatste 2 jaar in toenemende mate schouderklachten.

"De tips en adviezen op deze site hebben mijn leven veranderd. Meer begrip van mijn omgeving, meer energie en weer regie over mijn eigen leven. De pijn  is niet meer mijn grootste vijand!"

---

Elly, 46 jaar

Fibromyalgie; langdurige nek- en elleboogsklachten.

" Ik kon met de therapeut goed sparren over een en ander betreffende geestelijke en lichamelijke gezondheid. Fijn dat er verder gekeken wordt dan alleen de fysieke pijn."

---

Hans, 49 jaar

Door een auto-ongeluk (1,5 jaar geleden) had ik nek-, schouder- en rugklachten alsmede hoofdpijnklachten.

"Ik heb het behandel- en coachingstraject positief ervaren. Iedere keer keken we terug naar hoe de periode verlopen was, hoe er goed en minder goed ging en kreeg ik tools om in de komende periode in te zetten voor een beter resultaat."

---

Linda, 64 jaar

Fibromyalgie, al 40 jaar lang.

"De behandeling heb ik als zeer positief ervaren, met goede en duidelijke uitleg en vooral het inzichtelijk maken, waardoor ik gemotiveerd werd om de oefeningen te blijven doen."
"Het traject heeft mij opgeleverd dat ik duidelijk minder pijn tot geen pijn meer heb van de fibromyalgie en geen pijnstillers meer gebruik hiervoor."

"De grote kracht is dat de vorderingen inzichtelijk gemaakt worden."
"Wat ik geleerd heb is dat activiteiten en rust met elkaar in evenwicht moeten zijn en dat was in mijn geval jaren lang niet het geval geweest."
"Ik wil je hartelijk bedanken voor alles, heb er heel veel aan gehad."

---

Marian, 39 jaar

Chronische bekkenklachten en instabiliteit sinds 12 jaar (zwangerschapsgerelateerd); daarvoor al 6 jaar chronische pijnklachten lage rug.

"In eerste instantie was ik best sceptisch toen Wouter vertelde dat hij ervan overtuigd was dat ik ooit pijnvrij zou zijn. Dat heb ik ook eerlijk gezegd. Maar door zijn enthousiasme en passie om mensen van hun pijn af te helpen wilde ik het zeker een kans geven en daar ben ik nog steeds blij om."
"Het belangrijkste inzicht dat ik gekregen heb is dat mijn lichaam uit balans is. Ik heb de afgelopen jaren een hoop ellendige dingen meegemaakt en deed werk waar ik me niet gelukkig bij voelde. Dat ik dus uit balans was, was duidelijk.
"Samen met Wouter begon ik stappen te zetten. Rustmomenten inplannen, mediteren om weer contact met mijn lichaam te maken en mijn lichaam echt tot rust te brengen, wandelen om beweging op te bouwen en werken aan mijn plussen. Want daar wees Wouter me op, hoe belangrijk die plusjes in je leven zijn. Zijn er meer minnen, dan raak je uit balans. En is je lichaam uit balans, dan raakt ook het doorgeefsysteem van die pijnprikkels uit balans."
"Ik ben er nog niet, maar heb inmiddels in een goede periode kunnen ervaren dat er pijnvrije momenten waren. Nu nog toewerken naar pijnvrije dagen. Dat is wel iets waar ik zelf mijn best voor moet doen. Zonder mijn eigen inzet kom ik er niet. Maar met de steun van Wouter met al zijn kennis, inzichten en tomeloze enthousiasme gaat dat zeker lukken!"

---

Inloggen

Disclaimer

De informatie verstrekt op deze website is louter informatief. Pijnontmaskerd.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve informatie vermeld op deze website, noch voor de gevolgen van beslissingen die gebaseerd zijn op informatie verstrekt op deze website. Pijnontmaskerd.nl gaat er van uit dat uw pijnklachten zijn beoordeeld door een huisarts.

Pijnontmaskerd.nl is een product van Fysiotherapie van Dongen; voor direct contact of vragen: www.vandongenvierlingsbeek.nl

 

 

Ontwerp & Realisatie
Regenmakers Reclamestudio