Aanmelden

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Schrijf je in met je e-mailadres en ontvang een wachtwoord per mail. Met dit wachtwoord en je e-mailadres kun je inloggen op www.pijnontmaskerd.nl/inloggen/ en krijg je toegang tot meer informatie over chronische pijn; GRATIS. (mocht je geen wachtwoord ontvangen kijk dan even bij "ongewenste post")

Na het aanmaken van een account heb je toegang tot unieke producten welke gebaseerd zijn op de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van chronische pijn. De verrassende inzichten die in duidelijke taal en luchtig omschreven zijn geven je een nieuwe kans om de regie over jouw eigen leven weer in handen te krijgen. Kortom de PIJN ONTMASKERD. 

Wellicht ben je moedeloos van alle pogingen die je gedaan hebt om van jouw pijn af te komen; voel je jezelf niet meer serieus genomen of ga je er zelf in geloven dat jij je aanstelt... Hier is echter geen sprake van! Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij kunnen bieden om je te helpen.

NIEUW: Schrijf je in en maak gebruik van de GRATIS "Leven-zonder-pijn-WhatsApp" service!

Waarom? Omdat jij het waard bent!

* Door je aan te melden geef je pijnontmaskerd.nl toestemming jou op de hoogte te houden van nieuws over onze site. Pijnontmaskerd.nl is onderdeel van Fysiotherapie en Fitnesscentrum van Dongen. Voor het PRIVACYREGLEMENT kijk op www.vandongenvierlingsbeek.nl 


Disclaimer

De informatie verstrekt op deze website is louter informatief. Pijnontmaskerd.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve informatie vermeld op deze website, noch voor de gevolgen van beslissingen die gebaseerd zijn op informatie verstrekt op deze website. Pijnontmaskerd.nl gaat er van uit dat uw pijnklachten zijn beoordeeld door een huisarts.

Pijnontmaskerd.nl is een product van Fysiotherapie van Dongen; voor direct contact of vragen: www.vandongenvierlingsbeek.nl

 

 

Ontwerp & Realisatie
Regenmakers Reclamestudio